UNBOXING - 08/2016_2

10.8.16
Krásnou středu vám přeji,
     dnes jsem tu s dalším rozbalovacím článkem. Přišly recenzní výtisky od nakladatelství MOBA. Jste zvědaví co jsem si vybrala tentokrát?? ;-)

Tak jdeme na to!



 Už se nám to klube...



Věštkyně ze sousedství předpověděla Milušce setkání se třemi osudovými muži. A od toho okamžiku skutečně potkává nejrůznější muže, kteří vypadají jako potencionální partneři. Problém je však v tom, že Miluška je vidí všude… Kdo se stane tím pravým? Učitel angličtiny, ženatý soused, náhodný známý z parku nebo snad muž, jehož poznala v době, kdy se ztratila cestou na volbu kočičí Miss?

Erika je úspěšná atraktivní žena. Má za sebou nevydařené manželství a řadu vztahů, proto se raději věnuje kariéře, a když zatouží po mužské náruči, řídí se pravidlem: Co je v domě, není pro mě. A tak se důsledně vyhýbá vztahům se spolupracovníky a pacienty. Zaskočí ji však něco úplně jiného - původně zamýšlené povyražení s o mnoho let mladším Lukášem se jí totiž začíná vymykat z rukou...


Tak tohle je můj výběr, co na to říkáte? Nachtmanovou už jste asi mnozí z vás četli, takže se vás ptám, jaká je? A co V. Gruber, nějaká zkušenost? Snad nebudu zklamaná :-)

13 komentářů:

  1. Tak tyto knihy neznám, ale vypadají skvěle. Přeji ti krásný den. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  2. Dneska mi přišel také balíček : DJá se těším tentokrát na Nessera :D
    Katy

    OdpovědětVymazat
  3. Tak už mám doma taky Potvoru a moc se na ní těším. Autorka píše moc dobře. Hezké čtení přeji :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké čtení, přeji. Mně dneska také přišel balíček. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Knihy nepoznám, no vyzerajú dosť dobre :)

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  6. Knihy neznám a asi to nebude nic pro mě :/
    Každopádně přeji pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[