UNBOXING - 09/2015

4.9.15
Dnes mi přišel balíček na který jsem už skoro zapomněla, znáte to, něco objednáte s předstihem, měsíc uteče jako voda a pak vás honí pošťačky a vy si říkáte, sakra ...co mi to zase nesou :-D.



A co mi to vlastně přišlo? Prostě nádhera, pastva pro oči, nádherné překvápko...HOST mi udělal obrovskou radost, protože mi do balíčku přibalil i něco málo navíc...
















No posuďte sami, není to nádhera :-)

2 komentáře:

  1. I když se mi původně to nové vydání moc nelíbilo,tak se mi postupně mění názor.
    To triko je úžasné :)
    Přeji krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych klidně zůstala u původního, ale chtěla jsem to mít všechno stejné, takže jsem starou sérii darovala a rozhodla se koupit novou. Děkuji :-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[