UNBOXING 06/2015_03

19.6.15
     Dnešní den je prostě senzační, nejen, že jsem obdržela svůj první recenzák, ale ještě k tomu mi dorazil další velmi očekávaný balíček z mého oblíbeného shopu - BUX.

     Já prostě miluju rozbalování a kdo taky ne :-D. Tentokrát je balíček trošku odlišný od ostatních, kdo mě sleduje tak ví, že hodně často nakupuji detektivky a thrillery. Jenže i já si občas po pár přečtených krvácích musím oddychnout a pak přijdou na řadu tyto krásky...







POČKÁM NA TEBE

Na něco se vyplatí si počkat…
Devatenáctiletá Avery Morganstenová nastupuje na malou univerzitu v Západní Virginii, tisíce kilometrů od domova. Domnívá se, že vzdálenost jí pomůže uniknout před tím, co se jí stalo na halloweenském večírku před pěti lety, kdy se její život navždy změnil. Nyní jen musí chodit včas na vyučování, nosit na levém zápěstí náramek, nepřitahovat k sobě zbytečnou pozornost a možná si najít pár přátel, protože to by byla příjemná změna. Rozhodně ale nepotřebovala a neměla v úmyslu přitáhnout pozornost jediného kluka, jenž by mohl otřást nejistou budoucností, kterou si pro sebe naplánovala.
Něco se vyplatí prožít…
Cameron Hamilton je metr devadesát vysoký sexy bůh s oslnivě modrýma očima, jemuž ženy padají k nohám. Má pozoruhodnou schopnost vyvolávat v Avery touhy, o nichž se domnívala, že jsou jí už navždy zapovězeny. Uvědomuje si, že se od něj musí držet dál, ale okouzlující a vtipný Cam s tím zatraceným dolíčkem na tváři se objevuje všude, kam se pohne. Zaplést se s ním je nebezpečné, ale když jiskřivé napětí, které je zachvátí pokaždé, jakmile se ocitnou spolu, už nelze dál přehlížet, probudí Cam v Avery něco, o čem neměla tušení, že v ní dřímá.
O něčem by se nikdy nemělo mlčet…
Když však Avery obdrží několik výhružných zpráv a telefonátů, nemá na vybranou a musí se postavit čelem minulosti, kterou toužila pohřbít. Někdo jí totiž odmítá dovolit, aby zapomněla na tu noc, kdy se všechno změnilo. Až zničující pravda vyjde najevo, vydrápe se z ní Avery tentokrát bez jizev? A bude tu Cameron pro ni, aby jí pomohl, nebo ho stáhne s sebou do propasti?
Za něco se vyplatí bojovat…

Tuto knihu už jsem sice četla, ale bohužel jsem jí ve své zbrklosti hned prodala. A jelikož se mi doma v knihovničce rýsuje už celá řada z této série, pak nezbylo nic jiného, než ji dokoupit, aby byla série kompletní :-)


JEN JEDEN ROK

Když se Willem probere z bezvědomí, vůbec netuší, kde je. V Praze? V Dubrovníku? Anebo snad doma v Amsterodamu? Francouzský lékař mu ošetřil ránu na hlavě, ta ale Willema bolí o dost méně než vzpomínka na krásnou Američanku, které říkal Lulu. Proč se jen nezeptal na její pravé jméno? Strávil s ní pouhý jeden den v Paříži a něco na tom dni – anebo na té dívce – ho nutí položit si otázku, zda mu není souzeno zůstat s Lulu už navždy. Jenomže jak ji najít? 
Willem se znovu vydává na cesty, bloudí od Mexika až po Indii a doufá, že to děvče nějakým zázrakem znovu potká. Jak ale měsíce plynou, začíná Willem pochybovat, zda je ruka osudu opravdu tak silná, jak si myslel…
Pokračování románu Jen jeden den z pera bestselleristky Gayle Formanové je romantickým příběhem volby a náhody, ale i štěstí, které je možno najít, když se právě volba s náhodou potkají.

Tady byla koupě jasná, když už mám doma první díl :-).


JEDNOU ANO, DVAKRÁT NE

West je úspěšný středoškolák a má vše, co si jen může přát. Avšak jednoho dne se probudí po nehodě v nemocnici – ochrnutý a bez možnosti mluvit. Jediný způsob, jak se se může dorozumívat s okolím, je mrkání: Jednou znamená ano, dvakrát ne. West je naprosto zoufalý a neustále ho pronásledují děsivé noční můry. Jediné, co ho udržuje při smyslech, jsou návštěvy Olivie, pacientky z vedlejšího pokoje. Ta mu pomáhá s uzdravováním, informuje ho o všem důležitém a je jeho největší oporou. Ovšem co se stane, jestli se West vyléčí? Uvidí se ještě někdy? A můžou se oba ještě někdy vrátit do normálního života? Skvělý román o lásce, ztrátě a o tom, co je v životě opravdu důležité.

Četla jsem již tolik recenzí a nakonec ji konečně díky nim koupila :-)


TRABLE

Mia Monroeová nikdy neměla lehký život. Když se konečně osamostatnila, myslela si, že všechno bude jednodušší. Ale nebylo… Teď utíká před minulostí, o níž se nesmí nikdo dozvědět. Zoufale se snaží najít lásku, o které dosud jen snila.
Jordan Matthews naopak bere všechno na lehkou váhu. Má rád ženy, jednoduchý, uvolněný a bezproblémový život. Jenže pak potká Miu… zlomenou, zdeptanou a s takovou přítěží, jež je na jednoho člověka příliš. Čím více tuto dívku poznává, zjišťuje, že poprvé chce někomu pomoct. Že touží dozvědět se o ní víc…

Možná je takových knížek už víc, ale mě to prostě baví a vím, že nebudu zklamaná...


CÍSAŘSKÝ OHEŇ

Uplynulo dlouhých devět let a hrdinové knihy Cesta sněžných ptáků se opět setkávají. Píše se rok 1081 a ctižádost byzantského císaře je bezmezná. Hodlá získat „ohnivou směs“ Východu, zázračný vybuchující prášek, který údajně mají na druhém konci světa v Číně. A tak se Vallon s přáteli vydává po Hedvábné stezce... Robert Lyndon dokázal to, co se podaří málokdy: pokračování historické ságy je opět strhující. Hlavní postavy prošly proměnou a přibyly k nim další; především záhadný mladík Lucas, který má své osobní důvody, proč se k Vallonovi připojit. Atmosféra děje vtáhne čtenáře do tehdejšího světa, vylíčeného s úžasnou barvitostí.

Tuto knihu jsem do objednávky přidala pro svého šéfa, ale vyfotit jsem ji samozřejmě musela :-)


TOPÍM SE V TOBĚ

Nell Hawthorneová a Kyle Calloway spolu vyrůstali od dětství. Všichni předpokládali, že se ti dva jednou dají dohromady. A ono se tak opravdu stalo… zamilovali se do sebe. Byla to první láska se vším všudy a budoucnost byla plná příslibů – až do onoho osudného dne. 
Když Kyle tragicky zahyne, Nell jako by ztratila celý svůj předchozí život, vše, co měla a v co věřila. Kyleův náhlý odchod však navždy změní i jeho staršího bratra Coltona. Když se Nell poprvé s Coltonem setkávají na Kyleově pohřbu, oba jsou zranitelní jako nikdy dřív.
Po roce se opět potkávají v New Yorku. Nell se ještě stále nesmířila s Kyleovou smrtí, zatímco Colton se jí snaží přiblížit. Nedaří se mu to, ale nemůže si pomoct – nedokáže Nell pustit z hlavy. Cestu k sobě nenacházejí snadno, oba tíží vlastní tajemství. A také pocity viny…

Jak dlouho dokážeme nést vlastní tajemství?

A jakou sílu má odpuštění?

Pro mě dlouho očekávaná kniha, anotace mě natolik zaujala, že se bojím, abych nebyla zklamaná...znáte to...


HRANICE NEVINNOSTI

Bohatý syn rockové hvězdy a odvážná venkovská holka z Alabamy. Dva nevlastní sourozenci, dva rozdílné světy a jedno osudné léto v Rosemary Beach.
Poslední věc, o kterou by Blaire Wynnová stála, je nastěhovat se k nové rodině svého otce v Rosemary Beach na Floridě. Po smrti své matky ale nemá jinou možnost. Když dorazí do přímořského letoviska bohatých v otlučeném pick-upu a s pistolí pod sedačkou, je jí jasné, že sem jako dívka z chudého venkova Alabamy nikdy nezapadne. Ještě víc ji zklame, když zjistí, že její otec odjel do Paříže a nechal ji tu jen s nevlastním bratrem Rushem Finlayem. Rush je cynický a povýšený syn nechvalně známé rockové hvězdy. Je sice rozmazlený, ale taky nádherný… Rush však skrývá tajemství, které může zničit celý Blaiřin svět. Dozví se Blaire, co před ní skrývá dřív, než jejich vztah zajde příliš daleko?

Série Rosemary Beach...uvidíme, jestli dokáže překvapit :-)


A tady jsou všechny ty romantické krásky pohromadě...


5 komentářů:

  1. Trable sú úžasné!! Dočítala som ich pred dvoma dňami :) A Topím se v tobě tiež :3

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavé knihy, zaujala ma kniha Jednou ano, dvakrát ne a aj ostatné vyzerajú dobre, prajem príjemné čítanie :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[