Můj první recenzní výtisk je doma !!!

19.6.15
Zdravím vás přátelé,

dnešní den považuji za hoden velkých oslav! :-D
Získala jsem totiž svůj první recenzní výtisk a vděčím za něj nakladatelství MOBA.
Mám neskutečnou radost, to jistě chápete. První "recenzák" je pro každého bloggera jako zázrak.
Ani jsem nedoufala, že to klapne, ale jak je vidět, Moba dává možnost i novým začínajícím bloggerům, za což jsem jim nesmírně vděčná. Tak se pojďme mrknou, co že mi to vlastně přišlo...






...Anotace...

David Mitchell utrpí šok, když jde venčit sousedova psa a ten z moře vytáhne polomrtvou dívku v bezvědomí. Nešťastnice má na sobě zvláštně staromódní šaty, na zápěstí a u kotníků pohmožděniny – nepochybně stopy po poutech – a bezcitně oškubané vlasy. Protože trpí ztrátou paměti a nevzpomíná si, kdo je, otisknou její obrázek i s prosbou o pomoc v novinách. Poznává ji přítelkyně, s níž pracovala na zaoceánské lodi, a také bývalý spolubydlící, kadeřník Simone. Společně neznámou navštěvují v nemocnici a dívka se pomalu zotavuje. Po několika dnech ji však lékař šokuje konstatováním, že musela zhruba před třemi měsíci porodit…


Co vám budu povídat, knížka je opravdu nádherná a je klasicky sametová, jak je to u Moby zvykem. 
Už jen díky své vizáži, se tahle kniha bude prodávat sama :-).
Dnes se pouštím do čtení, takže se můžete pomalu těšit na recenzi.



14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To ano, je vážně pohledná, určitě se bude na pultech vyjímat. Už jsem přelouskala první kapitolu a už vím, že se bude i velmi dobře číst. Vkládám do ní velké naděje :-)

      Vymazat
  2. Rozumím radosti z prvního výtisku, nedávno jsem ji také zažila! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Radost z prvního recenzního výtisku. Také jsem to zažila. A shodou okolností to bylo také od MOBY :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si pamatuji radost z prvního recenzního výtisku. A radost nikdy neomrzí, vždy jsem hrozně ráda za každou novou knihu :) Jinak kniha vypadá dobře, jsem zvědavá na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radost mám obrovskou a doufám, že se zase někdy podaří získat další :-)

      Vymazat
  5. O knížce slyším poprvé! :o Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem ji dočetla a musím říci, že mě mile překvapila :-). Dnes se pokusím sepsat recenzi, ale ještě ta myšlenka není správně uleželá :-)

      Vymazat
  6. Gratuluji a přeji krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[