!!! UNBOXING - Bux/KK !!! :-)

10.3.15

Zdravím všechny své pravidelné čtenáře...i ty nepravidelné ;-).

     Nejprve bych se měla asi omluvit, protože poslední dobou moc na blog nepřispívám :-(. Mrzí mě to moc, ale momentálně procházím "špatným" obdobím, které, jak doufám, brzy přejde...

     Každopádně, i přes momentální "krizovku", jsem si nakupování nemohla odpustit, jistě chápete ;-).
A už teď vím, že březen bude na knížky velmi bohatý, protože tohle je teprve začátek!
     Tenhle balíček právě dorazil, objednávka byla z Buxu, a opět za to mohla moje VIPka a další malá poskytnutá sleva. Čekala jsem na něj sice dlouho, protože jsem tam měla pár knih z předprodeje a Marco mi to trošku protáhlo. Nevadí...jdeme se na to mrknout...















2 komentáře:

  1. No to je NAPROSTÁ nádhera!!!!
    Opravdu překrásné knihy! Je mezi nimi i pár kousků, co máme my doma :)
    Budu držet pěsti, ať jsi brzy v pohodě a ať je krizovka pryč!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Irenko :-). Včera jsem začala číst Zavři očka svý a dává mi to docela dost zabrat....Jelikož teď řeším něco hodně podobného ... Ale tak nějak se v té knize schovávám, protože při jejím čtení vidím, že může být kolikrát ještě hůř. A přesně tohle miluju na knížkách. Když v nich najdeš kus sebe :-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[