"mini"UNBOXING! 03/2015

17.3.15

Další březnová nadílka. Knížky jsou kupované na FB Bazaru knih. Opět od Markétky, za což jí díky, protože u ní je opravdu jedna radost nakupovat. Některé knihy má ještě dříve, než vyjdou a o cenách nemluvě ;-)





Koupě této knihy byla jasná a její hodnocení na DK mě víc než jen přesvědčilo: 91%


Plavec, tak tohle je taková jedna velká neznámá. Hodnoceno zatím pouze 1x a to na 80%. Tak uvidíme, každopádně anotace je velmi lákavá.



Nezbytná smrt Lewise Wintera - anotace skvělá! Sice bez přebalu, ale nevadí. Kniha vychází až 19.3.



Další novinkou je Dívka z ďáblova močálu - hodnocena zatím jen 1x na 60%, ale nepropadám panice. Tohle bude něco pro mě, tím jsem si více než jistá! Jde o čtvrtý díl ze série Konrad Simonsen...



:-*



1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[