RECENZE: Polámaná loutka - Amo Jones

26.11.18





Pořád je Stříbrná labuť, jenže teď je polámaná!

Info o knize:

  • název: Plámaná loutka
  • orig. název: The Broken Puppet
  • série: Elitní Klub Králů #2
  • autor: Amo Jones
  • žánr: Romány, Pro ženy, Erotika
  • nakladatelství: Baronet
  • rok vydání: 06/2018
  • počet stran: 248
     První díl série Elitní Klub Králů se prohnala českým trhem jako lavina a zanechala za sebou smršť. Nejinak je tomu i u druhého dílu. Autorka se netají tím, že vymyslela šílený příběh. A opravdu, je šílený, více šílený už snad být ani nemůže. Není tedy ani tajemstvím, že tato série není pro žádné dámičky! Ne, prostě NE! Citlivé povahy s romantickou duší a které neholdují erotice si na své určitě nepřijdou. Ale vy ostatní, vy, které toužíte po něčem zcela unikátním, výjimečném a zvrhlém, tak vy si určitě smlsnete!

     Baronet nás nepřestává překvapovat. Láme nám svými sériemi srdce, motá nám hlavy, drtí naše představy! A teď? Teď s námi doslova zamete! Toto šlápnutí do vosího hnízdo, vlastně spíš do sršního hnízda se jim opět vyplatilo.

   
Upozorňuji, že recenze druhého dílu může obsahovat drobné spoilery k prvnímu!

     Madison Montgomeryová se na konci prvního dílů dozvěděla krutou pravdu a předcházelo tomu ještě více krutostí ze strany královských hochů, zejména pak Bishopa. Neměla se nikdy narodit, neměla nikdy zůstat na živu. Jenže ona je. Osud i její blízcí si s ní krutě pohráli a mají v plánu si s ní pohrát ještě mnohem víc. Není vůbec jisté, jestli tuhle zvrácenou hru vůbec přežije!
     
     Její svět se boří jako domeček z karet, zjišťuje věci, které by raději ani nevěděla. Všichni jí lhali, proto utíká. Ale je možné utéct od těchto zvěrstev a od pravdy, která ji zcela pohltí? Nikdy si nemyslela, že může přijít v jejím životě ještě něco horšího, ale přišlo. Na útěku není moc dlouho, králové o ní celou tu dobu ví. Mají ji pod drobnohledem. A tak není divu, že si pro ni Bishop přijede a co to znamená? Madison si zaslouží trest, nikdy neměla utíkat. Nikdy se neměla vracet na tohle místo a nikdy neměla být tím, kým ve skutečnosti je - Stříbrnou labutí. Jenže je a co teď s tím? Kolik pravdy je ještě třeba odhalit, kolik si toho ještě ta chudák holka musí protrpět?

     Nelze více prozrazovat z děje a ani to není nutné, protože pokud jste četli první díl, určitě si nenecháte ujít i pokračování. Vy, co stále váháte, tak vám doporučuji si přečíst recenzi na první díl a prostě to zkusit. Ano, je možné, že to na vás bude moc. Kniha je plná zášti, podlosti, zvrácenosti, sexu, drog, alkoholu a lží. A pořád ještě to není všechno. Je to prostě MAZEC! Nejde to nazvat jinak. Druhý díl je doslova emoční smršť, která s vámi zacloumá. Budete vzteky bez sebe, bude vám padat brada, nebudete chápat, nebudete chtít chápat! Protože tenhle příběh je prostě jiný, neotřelý a hlavně absurdní! 
     
     Tato série je šílená o tom žádná, ale je neskutečně až abnormálně čtivá! To jsem fakt ještě nezažila a myslím, že už jen tak ani nezažiji. Jako každá kniha - romantika/erotika/drama - i tato obsahuje fůru klišé a také fůru zamotaných pasáží, které jsou mnohdy hůře pochopitelné a matoucí a mnohdy, tady tedy určitě, i překombinované. Jenže! Co na tom, když to prostě funguje!

     Není více co dodávat, tohle je série, která zahrabe do hlubin knižního trhu i bratry Royalovi! Máš li odvahu a věř mi, že ji máš, pusť se do ní. A to sakra hned!
Hodnocení: 95%
Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji:

Anotace knihy:

Madison Montgomeryová je Stříbrná labuť, poskvrněná dívka, která nezapadá do legendy. Lhali jí. Podvedli ji. Myslela si, že ví, kdo je, ale mýlila se. Posbírala zbytky svých prázdných vzpomínek a zmatené myšlenky a odjela. Odstřihla se od těch, kteří s ní manipulovali, a udělala to, co do ní otec vštěpoval od chvíle, kdy se naučila zacházet se svou první zbraní. Utekla. Je už jen pouhým stínem dívky, již všichni znali. Lži a podvody člověka změní. Madison je součástí nebezpečné hry plné temných tajemství a její vztah s Bishopem připomíná zvrácenou válku, od níž nemůžete odtrhnout oči. Kdo z ní však vzejde jako vítěz?

4 komentáře:

  1. Je naprosto šílené a abnormální, že mě to tolik zaujalo. :D
    Vážně. Tvoje recenze je šílená v tom, jak mi dokázala během pár minut rozšířit seznam plánované četby. Jako by už teď nebyl dlouhý. :D
    ABNORMÁLNĚ ČTIVÁ RECENZE!
    Ta série vypadá fakt skvěle. Sice nevím, kdy přesně se k ní dostanu, ale někdy snad ano, protože se mi to vážně zamlouvá. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď jsi mi udělala radost, fakt! :) Každopádně připiš rozhodně na seznam :D

      Vymazat
    2. Tak teď jsi mi udělala radost, fakt! :) Každopádně připiš rozhodně na seznam :D

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[