🔝 KNIŽNÍ TIP č. 21 🔝

25.5.17
Hezký den!
     Už je čtvrtek a já bych málem zapomněla na nový knižní tip pro tento týden. Tentokrát jsem nemusela vůbec přemýšlet a představuji vám knihu, kterou už jste možná i zaznamenali. Ale proč ji nepřipomenout? Vážení, tohle bude pecka, to vám povídám. Klidně na to vsadím zase svoje boty!



📖 TIP pro 21. týden 📖


Anotace:

DVĚ SESTRY. JEDNO TEMNÉ TAJEMSTVÍ…
Jedné zasněžené zimní noci vezmou rodiče svou dceru Sylvii s sebou na tajemnou schůzku do nedalekého kostela. Zatímco dívka čeká v zaparkovaném autě, jsou její otec i matka za nejasných okolností brutálně zavražděni.
Dospívající dívka, žijící po tragické události v péči starší sestry, se rozhodne na vlastní pěst zjistit, co se té osudné noci v kostele doopravdy stalo a kdo nese zodpovědnost za smrt rodičů.
Během neúnavného pátrání se vrací do let předcházejících zločinu i do období těsně poté a postupně odhaluje temné a nelítostné události, které navždy změnily osud celé její rodiny, včetně jí samotné…
„Bohatý a vzrušující příběh… Napínavý a zároveň citlivý pohled pod povrch záhady jménem rodina.“
– Khaled Hosseini, autor bestselleru LOVEC DRAKŮ

Info o knize:

Nakladatel: Mystery Press
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2017/05
Počet stran: 432
Typ, vazba: Kniha, pevná

Co dodat:

  • prostě Mystery Press!!!
  • anotace slibuje velké vzrůšo
  • cítím něco mysteriózního
  • pochvala od Hosseiniho
  • já tedy neváhám
  • a víte vy co? Prostě proto!
vám poradí, kde nakoupíte knihu 
Nebudete se bát ničeho zlého
nejlevněji.

4 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[