UNBOXING 07/2016_5

25.7.16
Krásné pondělí všem,
dnes jsem obdržela další nový přírůstek do mé čtečky. Jde o recenzní výtisk od Mystery Press.

POUZE MUŽ BEZ MINULOSTI MŮŽE NALÉZT STOPY V KRVI...

Rok 1783. Po skončení americké války za nezávislost se koruně věrná rodina Fairbornových rozhodne vrátit zpět do Anglie. Po přistání u rodných břehů ale všichni její členové beze stopy zmizí.

Současnost. Jefferson Tayte je muž bez minulosti. Nemá policejní odznak ani licenci soukromého detektiva. Je to špičkový genealog, který se zarputilostí sobě vlastní pátrá v rodových liniích.

Právě on je pověřen, aby zjistil, co se s Fairbornovými před dvěma sty lety stalo. Tayte netuší, že bude kráčet po půdě nasáklé krví a že případ, kterého se ujal, může být jeho poslední…

Má jít o genealogický thriller, tak to jsem tedy zvědavá. Dalším lákadlem je informace, že by mělo jít o strhující mix Browna, Larssona a Doylea. 
Doufám prostě, že to bude ohromující.
Co vy? Četli jste ji už někdo? 

16 komentářů:

  1. Nečetla jsem, ale snad se ti knížka bude líbit:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec neznám, ale přeju, ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od nakladatelství MysteryPress slíbený recenzák Hluboký hrob. <3 Což je volné pokračování knihy Stopy v krvi. A potom se rozhodnu, jestli půjdu i do prvního dílu, protože si trochu nejsem jistá, jak mi to sedne. I když u Případ Pegasus jsem se také obávala, jelikož to nebyl můj žánr a kniha byla naprosto fantastická. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím co se ke mě dostalo za info, tak by kniha měla být skvělá, uvidíme :-)

      Vymazat
  4. A tejto knihe počujem prvýkrát. Prajem ti krásne čítanie. :)
    http://travel-and-read-with-me.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný přírůstek :) Knihu mám vypůjčenou z knihovny a právě se na ni chystám :) Tak doufám, že zaujme :) Mám ráda knihy typu Browna, tak čekám něco podobného :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě to právě nalákalo, že by to mělo být podobné Brownovým knihám, tak ti přeji také hezké čtení. Já se do ní pustím asi až po víkendu :-)

      Vymazat
  6. pěkný přírůstek, docela si mě nalákala :D
    Katy

    OdpovědětVymazat
  7. Užij si čtení, Míšo, knížka vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. Od Mystery Pressu jsem taky obdržela recenzák do čtečky a to knihu Když padne noc, kterou právě čtu a zatím je to fakt super :)
    Přeji pěkné čtení a těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I Tobě pěkné čtení, na tu jsem také koukala, takže se těším na recenzi :-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[