Prý že noční jízda???

2.2.15


Dneska jsem zakoupila tento e-book:

 Noční jízda - 12 opravdu erotický povídek!


     Po přečtení krátké ukázky nevím, jestli se mám chytat za hlavu, smát se nebo začít plakat nad utracenými penězi :-D. Ale co, je to kniha, tedy spíše "rádoby" kniha a ty jsou od toho aby je někdo četl. Já se tedy dobrovolně uvrtávám do své pasti a pak vám ráda sdělím své "dojmy" ;-)

P.S.: tu anotaci si musíte přečíst!!! To prostě nevymyslíš!


Anotace:
     Ponořte se do světa, kde nic není tabu. Zapomeňte na romantiku, rádoby erotickou literaturu a vrhněte se rovnou na předehru. Čeká vás sexmise! Již za pár minut docílíte naprosto božského orgasmu. Nevěříte? Pak zalistujte Noční jízdou od Anny Hebr a vyberte si jednu z 12 opravdu erotických povídek. Nebo ještě lépe, přečtěte si knihu od začátku až do konce, založte si oblíbené pasáže a mějte ji stále po ruce. Kdykoli to na vás přijde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[