RECENZE: Hodnej kluk - Sarina Bowen, Elle Kennedy

20.2.18




Dámy, pohodlně se usaďte, začíná první hokejové utkání, které vás bude skutečně bavit!


Info o knize:

  • název: Hodnej kluk
  • orig. název: Good Boy
  • série: WAGs
  • autor: Sarina Bowen, Elle Kennedy
  • žánr: YA, NA, romány pro ženy, erotická literatura
  • rok vydání: 02/2018
  • nakladatelství: Baronet
  • počet stran: 320
     Elle Kennedy není českým čtenářkám neznámá. Jistě znáte její fenomenální sérii Off-campus a také je spolu autorkou senzační série Royalové. Nyní se opět pustila do společného psaní. Tentokrát se Sarinou Bowen, kterou naši čtenáři ještě neměli tu čest poznat. To ovšem neznamená, že Sarina je v oblasti literární tvorby pro mladé ženy nějakým nováčkem.

     Nakladatelství Baronet opět trefilo terč přímo do černého. Přináší nám totiž další skvělou sérii pro mladé dívky a ženy, které milují romantiku, svádění a v neposlední řadě také erotický šmrnc. 

     Hodnej kluk je první díl ze série WAGs a zavede nás do prostředí hokejových polo bohů. Dámy, pohodlně se usaďte, protože Elle Kennedy a Sarina Bowen nám představí jednoho z hokejových hráčů kanadského Toronta. A věřte mi, tohle bude končeně hokej, který vás bude bavit! Už teď můžete rudnou až za ušima.

          S největší pravděpodobností vám hrozí další zamilovanost a to nejen do celé nově vycházející série, ale také do obřího fešáka Blakea Rileyho, který je jedním z nejlepších hokejových hráčů Toronta. 

     S Jess Canningovou se Blake seznámil už před čtyřmi měsíci, kdy si na masážním křesle Jessiina bratra vyměnili pár důvěrných "informací". To bylo poprvé a naposledy, kdy Jess takhle "ujela". Už se to nebude opakovat. Jenže teď plánuje svatbu svého bratra a Blake na ní bude taky, je totiž svědkem svému spoluhráči. Něco vám tu nesedí? Je to možné...ano, tato svatba bude spojení dvou milujících se mužů.

     Nejen, že je Jess vystresovaná z toho, aby bratrova svatba byla tou nejkrásnější na světě, ale přítomnost Blakea a jeho gigantické arogance a namyšlenosti ji totálně oddělá. Obzvlášť, když si představí místo obří arogance něco úplně jiného a neméně obřího! Nejde se ho jen tak zbavit, ona je svědkyně a on je svědek. A Blake se rozhodně netají tím, že by si s Jess užil další číslo. 

     Jess je tvrdohlavá a Blake velmi snaživý. Chce skórovat za každou cenu. Povede se mu přesvědčit Jess o tom, že ve skutečnosti není zase až takový macho, že je ve skutečnosti docela hodnej kluk?

     Konečná, prosím vystupte si - aneb, jsem v tom až po uši! I tak by se to dalo jednoduše shrnout. První díl série mě dokonale přesvědčil o tom, že ji budu mít doma v knihovně. Je to přesně ten typ knih, které vyhledávám pro odpočinek, uvolnění, zasnění, relax a odreagování. Klišé to je, docela i obřích rozměrů, ale má co nabídnout. A co si budeme nalhávat, pořád je nás dost ,těch, které na podobných knihách doslova "ujíždí". Takže, nač nějaké vysvětlování nebo přemlouvání. Posviťte si na tuto senzační sérii, se kterou se rozhodně nudit nebudete. Možná vám i zapálí lýtka, projasní líce a lehce rozhodí srdeční rytmus...

     Dvojice autorek si umí čtenářky získat hned první kapitolou a to je podle mého názoru velmi důležité. Už to je záruka dobrého čtení, ač je tento příběh v mnoha ohledech podobný několika dalším. Máme tu ovšem nové hrdiny a nová trápení. Za mě mohu s klidným svědomím doporučit všem, kteří si oblíbili sérii Off-campus či sérii Royalové nebo vyhledávají romány J. Lynn, R. Miller či M. Banks. Stejný koncept, stejně oddechové a nenáročné a stejně návykové čtení. Pecka! Už neváhejte ani minutu. Já už se teď nemůžu dočkat dalšího dílu a dalšího hokejového "alfa" samce. Mé srdéčko plesá nad příjemně prožitými chvilkami s touto knihou.
Hodnocení: 90%
Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji:

Anotace knihy:

Zorganizování bratrovy svatby je pro Jess Canningovou největší výzvou jejího života. Černá ovce rodiny si nemůže selhání dovolit. A nikdo (absolutně nikdo!) se nesmí dozvědět o té obrovské chybě, kterou udělala o jedné slabé chvilce s ženichovým svědkem. Chybě, která se nebude opakovat. Rozhodně ne. Přestože je to ten nejrajcovnější chlap na světě.

Pro Blakea Rileyho je chystaná svatba jako dar z nebes. Spolu s Jess jdou za svědky. A právě tuhle tvrdohlavou blondýnu chce přesvědčit, že je ve skutečnosti dobrák, i když se špatnou pověstí. Naštěstí jako každý hokejista ví, že když chcete skórovat, musíte se snažit.

Jess má všeho až nad hlavu i bez jednoho hodně sexy a trochu dětinského chlapa. Začne obřad včas i navzdory tomu, že někdo opil babičku? Patří vůbec na svatbu třpytky? A nevadilo by, kdyby zavraždila ženichova svědka?

7 komentářů:

  1. Ááááááááááááááá super, já to tušila, že to bude pecka :)))) Sákra, sákra, jak to mám vše stíhat :))) Skvělá recenze Miško :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však on ti Hodnej kluk neuteče :D, dej ho na seznam. Je to fakt príma pohodový čtení :-)

      Vymazat
  2. Pěkná recenze, kniha vypadá skvěle. :)) Mám na seznamu, jako romantická oddechovka to bude ideální. :)

    OdpovědětVymazat
  3. O Elle Kennedy jsem nikdy nepochybovala, že by napsala něco co by se nedalo číst a tak mě tvá recenze potěšila - že je kladná. Knihovnu už mám plnou k prasknutí a než se dostanu k pořízení nové, tak se budu muset spokojit s pořizováním eknih, ale to nic nemění na to, že tuhle knihu musím mít! :D :)
    Díky za super recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji Míšo za recenzi. Honza, https://www.facebook.com/recenze.knihy.audioknihy/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkně psané. Zbožňuju tuto sérii, nevíte jestli je nebo se připravuje 3 třetí díl. Díky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[