Chystám knižní TAG!

19.7.16
Přeji všem krásný prosluněný den!

      Jak už nadpis napovídá, chystám se natočit knižní TAG a ráda bych tam zapojila i jiné konkrétní otázky týkající se mé maličkosti :-D.
     Takže vás tímto prosím, pokud máte nějakou konkrétní otázku, klidně i osobní, napište mi ji. Cokoli co vás zajímá, je úplně jedno, čeho se to bude týkat! Pište mi vaše návrhy do komentáře, moc je ocením :-)

Mějte se krásné, Míša

8 komentářů:

  1. Skvělý nápad :) Mně by třeba zajímalo, co studuješ, nebo jaká je tvoje práce, pokud máš už dostudováno :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mě by zajímalo Míšo, jestli čteš třeba od dětství nebo to odstartovala nějaká konkrétní kniha až později. A co se týče videí, jestli jsi přemýšlela o natáčení už před natočením videa o Přítelkyni smrti a nebo to bylo právě ona, co tě postrčila :) Moc se na video těšííííím :)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj Míšo, mě by zajímalo, kdybys přišla do knihovny, tak k regálům jakých žánrů by nejdříve směřovali Tvoje kroky? Přeji Ti hezký večer :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super nápad :)
    Mně by zajímalo co Tě baví víc- natáčení videí čí psání článku+ u jaké knihy si přeješ, aby byla přeložená do ČJ :)
    Měj se hezky a na video se už moc těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm. Také zajímavé, obzvláště pak ta druhá otázka, konečně se budu moci pořádně rozohnit k jedné sérii :-D

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[