Unboxing 06/2016

7.6.16
Krásný den všem čtenářům,
     v neděli mě skolila pěkná chřipka, ale dnes už se cítím lépe. Včera mi udělal radost jeden očekávaný balíček. Radost dvojnásobná z toho důvodu, že mě oslovil samotný autor. :-)
Zdá se, že myšlenka trochu více podpořit začínající autory se stává skutečností. Nevím, zda někdo znáte knihu Františka Šmehlíka - Temné znamení. František mě oslovil přes mou FCB stránku, jestli bych neměla zájem o recenzní výtisk. Je jasné, že jsem měla zájem obrovský. Za prvé jsem byla hnána tou prvotní myšlenkou viz výše a za druhé má jít o hororové povídky, což já opravdu můžu. Na databázi má kniha krásných 86% hodnocení. Což je podle mě hodně dobré a komentáře také nejsou vůbec špatné. No, uvidíme jak kniha zamává se mnou. Pojďme se podívat na balíček :-)




Obálka je opravdu děsivá a povedená!


Temné znamení, jedinečný soubor hororových povídek z českého, zejména pak moravského prostředí, nyní vychází ve druhém vydání.

Oblíbený dětský lékař v sobě objeví úchylku děsivější než cokoli jiného... zlomený otec musí stanout tváří v tvář magickým bytostem tajemného světa, aby se vyrovnal s rodinnou tragédií... muž při vědeckém experimentu v sobě nešťastnou náhodou začne nosit myšlenky a vzpomínky tisíců lidí... parta pohledných zombíků se vydá na lov do nočního klubu. Temné znamení je jedinečný soubor hororových povídek z českého, zejména pak moravského prostředí.


V knize nechybí věnování, za které jsem opravdu moc ráda, hrozně to potěšilo :-)



Tak co na to říkáte, nečetl ji třeba někdo z vás? 
Mějte pěkný a slunečný den.
:-)


17 komentářů:

  1. Ou, to vypadá velmi dobře! Těším se na recenzi a přeji pěkné (pěkně strašidelné :)) čtení.
    Kateřina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že to bude stejně dobré, jako se to jeví na první pohled :-)

      Vymazat
  2. Míšo super! Ať se kniha líbí a těším se na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec nevypadá špatně. Budu čekat na recenzi. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že to bude dobré :-) Teď ještě ale musím dočíst Němý křik a pak se na ni hned vrhnu :-)

      Vymazat
  4. Cetla hned mezi prvnima, mam jeste prvni vytisk taky s venovanim :) mi se libila, recenzi jsem napsala tak, ze spousta pratel chtela vedet, zda je i jako ekniha :D :D takze je to velky boom a mas se na co tesit ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, vypadá to, že grafická podoba druhého vydání je o fous lepší než prvního - hlavně není text roztažený takřka po celé stránce! Já knihu ještě nečetla, ale snad se k ní brzy dostanu. :) Přeji pěkné počtení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jak vypadalo první vydání, takže nemohu porovnat :-). Díky Terko :-)

      Vymazat
  6. Souhlasím s Terezkou, druhé vydání je snad ještě povedenější a hlavně děsivější, než to první. Já se na knihu teprve chystám, ale určitě jí v budoucnu neodolám. Přeji, ať se líbí, Míšo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Panejo hodne strasidelna obalka to bych asi nedala jsem srab :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě dala, obálky někdy působí strašidelněji než celá kniha :-)

      Vymazat
  8. Já jsem knihu četla ještě v prvním vydání (i když bylo první super, tak toto je ještě lepší :D) a byla jsem vážně nadšená... a taky dost znechucená :D
    Máš se opravdu na co těšit, protože kniha Tě dostane do kolen :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[